XPD ILKA desinficerende håndspritgel

Forsiden / XPD ILKA desinficerende håndspritgel
For at se vore priser skal du være oprettet som kunde: Er du allerede oprettet som kunde skal du logge ind.
XPD ILKA desinficerende håndspritgel (XP250)

XPD ILKA desinficerende håndspritgel

Varenr.:
XP250

Håndspritgel 250ml 1 pakke 6 stk
Pris pr. stk: 33,- /v. 1 stk.
Pris pr. stk: 29,- /v. 36 stk.
På lager
Beskrivelse

ILKA desinficerende håndspritgel
Firmaet ILKA ApS har bedt CEI om en vurdering af produktet ILKA desinficerende håndspritgel.
ILKA desinficerende håndspritgel er et alkoholbaseret desinfektionsmiddel i gelform, som ifølge producenten kan anvendes til hånddesinfektion.
Aktivstoffet i produktet er primært denatureret ethanol. Det totale alkoholindhold er ca. 70 (% v/v) denatureret alkohol. Indholdet af isopropanol (2-propanol/isopropylalkohol) er mindre end 1/10. Produktet er tilsat hudplejemiddel.
Konklusion
CEI konkluderer, at ILKA desinficerende håndspritgel opfylder kravene beskrevet i Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) for Desinfektion i Sundhedssektoren og Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) om Håndhygiejne med hensyn til antimikrobiel effekt og indhold af alkohol.
CEI finder produktet ILKA desinficerende håndspritgel egnet til hånddesinfektion i sundhedssektoren.
Det skal pointeres, at hånddesinfektionsmidler baseret på gel, i lighed med andre former for hånddesinfektionsmidler, skal anvendes i en sådan mængde, at man opnår en indgnidningstid på de anbefalede 30 sek.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.