XPD Hånddesinfektion 85% flydende

Forsiden / XPD Hånddesinfektion 85% flydende
For at se vore priser skal du være oprettet som kunde: Er du allerede oprettet som kunde skal du logge ind.
XPD Hånddesinfektion 85% flydende (50820)

XPD Hånddesinfektion 85% flydende

Varenr.:
50820

Vi leverer med spray. Hånddesinfektionen er meget velegnet til overfladerengøring. 1 kasse indeholder 9 flasker
Pris pr. stk: 48,- /v. 1 stk.
Pris pr. stk: 43,- /v. 45 stk.
På lager
Beskrivelse

WiSH flydende hånddesinfektion til afspritning af hænderne

Hygiejnisk hånddesinfektion til alle situationer, hvor rene sterile procedurer er påkrævet. Kan anvendes efter håndvask hvor der stilles høje krav til personlig hygiejne, men kan også anvendes hvor der ikke er mulighed for at vaske hænder. 

Den flyende håndsprit er effektiv til afspritning af hænderne og er baseret på 85 % alkohol, som effektivt dræber bakterier, svampe og virus og virker samtidig desinficerende på huden.

WiSH håndsprit er mild mod hænderne og er tilsat glycerin, som modvirker udtørring af huden, når håndspritten bruges hyppigt og hænderne afsprittes mange gange i løbet af en dag.

Håndspritten doseres lettes ved hjælp af en dispenser og skal påføres rene, tørre hænder og indgnides grundigt på hænder og fingre i min. 30 sek. indtil hændernes føles tørrer og anvendes ofte på arbejdspladser med høje krav til hygiejne samt for at forhindre smittespredning.

 


Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.