CISCO Meraki MX65W CloudMng SecAppl w/802.11ac

Forsiden / CISCO Meraki MX65W CloudMng SecAppl w/802.11ac
For at se vore priser skal du være oprettet som kunde: Er du allerede oprettet som kunde skal du logge ind.
CISCO Meraki MX65W CloudMng SecAppl w/ 802.11ac (MX65W-HW)

CISCO Meraki MX65W CloudMng SecAppl w/802.11ac

Varenr.:
MX65W-HW
EAN:
0810979012290
  • Produkt Netværk Værktøj
Beskrivelse

Ciscos innovationer inden for sikkerhed giver en meget sikker firewall, internet og e-mailtjenester, samtidig med, at det hjælper til aktivering af mobilitet og fjernarbejde.

Kun Cisco giver dig mulighed for at...

Se mere
Få viden om, hvad der sker på tværs af hele dit netværk. Brug global trusselsviden til at træffe bedre og hurtigere beslutninger.

Få bedre beskyttelse
Stop trusler før, under og efter angreb med vores løsninger til netværkssikkerhed. Få sikkerhed overalt på tværs af flere angrebsvektorer.

Reager hurtigere
Automatiser sikkerhed, selv efter angreb, på tværs af fysiske og virtuelle enheder og cloud for at reducere kompleksiteten og hurtigt afhjælpe angreb.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.